Tjänster

Med våra många års erfarenhet av Kina vet vi hur tuff övergången kan vara för en nykomling. De kulturella skillnaderna är stora, språket är oigenkännligt och landet är fullt av människor oavsett var du tittar.

Vi alla här var nya en gång i tiden. Vi använder detta som motivation för att förse dig med ett antal paket som gör din första vecka så bekväm som möjligt.

Att handskas med banker, ett nytt mobilnät och kollektivtrafik är alltid en utmaning utomlands, särskilt i Kina där språkskillnaden är så stor. Därför ger våra paket nedan dig ett försprång när du anländer hit för första gången.

Shanghai Survival Kit Standard – Överlevnadspaket Standard

Detta överlevnadspaket syftar till att förse dig med en samling nödvändigheter som kommer att göra din första tid i Kina så bekväm som möjligt. Du får följande med standardpaketet:

 • Upphämtning på flygplats eller tågstation – Vi underlättar besväret med att resa från flygplatsen och hitta din nya boplats. Låt oss lösa det annars kanske omständiga krånglet genom att hämta upp dig från din flygplatsterminal och ta dig direkt hem till din adress.
 • Metro / Bus Transport Card – Detta kort kan användas på bussar eller tunnelbanan i Shanghai. Vi fyller på kortet med 20/25 resor för din bekvämlighet.
 • Mobilt SIM-kort – Vi fyller också på med 700 MB data och 50 minuters samtalstid. Om du behöver mer data och minuter så är det bara att prata med oss i skolan.
 • Polisregistrering – Alla utlänningar måste registrera sig hos polisen när de anländer till sitt boende enligt kinesisk lag. Vi kommer att hjälpa dig med detta här.
 • VPN-lösning – Facebook, Twitter, Youtube, Google och andra webbplatser är blockerade i Kina. Låt oss hjälpa dig att organisera en lösning så att du kan surfa på dessa och andra webbplatser.
 • Bankhjälp – Reglerna förändras ständigt och naturligtvis vet ingen vad de kommer att vara när du anländer. Vi kommer att berätta vilken bank som för närvarande har den mest gynnsamma policyn för tillfället. Vi kan inte garantera att vi kan öppna ett bankkonto åt dig, men vi gör vårt bästa för att hjälpa till.
 • Hyra cykel – Ofo, Mobike och Bluegogo. Om du inte har hört talas om dem ännu, kommer du säkert att göra det inom 24 timmar efter ditt besök i Kina
 • Karta över Shanghai – traditionell turistkarta
 • Serve the People-väska – en trogen följeslagare för generationer av kineser. Tillräckligt stor men ändå lätt att använda. Idealisk för att ta med böcker och annat läromedel i till skolan.
Kostnad för standardpaketet – 1 815 CNY

Shanghai Survival Kit Comfort – Överlevnadspaket Komfort

Couple having massage next to eachother.
Massera bort din jetlag

För lite extra komfort vid din ankomst har vi ett paket som kan köpas ovanpå Standard Survival Kit. Detta erbjuder:

 • En månads gymmedlemskap – Vi har turen att ha ett gym som är utrustat med en pool och en basketplan intill skolan. Med vår uppgradering kommer du att få njuta av dessa faciliteter under en hel månad.
 • Sjukhus VIP-kort – Prioriterad behandling vid ett internationellt sjukhus i Shanghai. Personalen på sjukhuset kommer att vara engelsktalande för din bekvämlighet.
 • En massage – Efter ankomsten till Kina kommer du säkert att ha lite jetlag. Slappna av på Chinese Medicine Massage Center. Njut av en fot- eller helkroppsmassage.
Kostnad för Survival Kit Comfort – 2 915CNY

Endast flygplatsupphämtning

När du anländer till ett nytt land är det ofta mödosamt att hitta till sitt boende. Detta gäller också i Kina och du kan stöta på hinder för att komma till ditt boende i Shanghai. Detta kan vara besvärligt efter en lång flygresa. Vi ser till att du kommer direkt från flygplatsen till ditt boende säkert och smidigt.

Inget behov av att fråga lokalbefolkningen om vägen, ingen anledning att navigera i tunnelbanan, hoppa bara in i din taxi och kom direkt till ditt nya hem.

 • Möt din privata förare på din flygplatsterminal
 • Kör direkt till ditt boende
 • Tjänst tillgänglig från:
  • Shanghai Hongqiao International Airport
  • Shanghai Pudong International Airport
  • Shanghai järnvägsstation
  • Shanghai Hongqiao järnvägsstation
  • Shanghai South Railway Station
 • Om du köper ett av ovanstående överlevnadspaket, var medveten om att hämtning från flygplatsen redan ingår.
Pris för upphämtning – 350CNY

Shanghai Connection Kit – Kontaktpaket

Att träffa nya kinesiska vänner är fantastiskt. Inte bara har du fått en ny vän utan du kan också öva dina språkkunskaper i kinesiska. Svårigheten är att många utlänningar omedelbart vänder sig till andra utlänningar för nya vänner för att undvika problem med språkbarriären.

Vårt kontaktpaket hjälper till att överkomma denna barriär genom att förse dig med en vänskapskrets redan i början av din vistelse i Kina. Du kommer att kopplas ihop med två personer. En studentambassadör och en språkpartner och genom dem får du chansen att träffa många fler människor.

Språkutbytespartner – En fantastisk möjlighet att utbyta språk, berättelser, kulturella skillnader och mycket mer. Konversationen dör aldrig ut eftersom det finns oändliga saker att diskutera.

Personlig studentambassadör – En vän som du kan upptäcka Shanghai med. Vi matchar ihop er baserat på era hobbyer och ömsesidiga intressen. Det finns ett stort antal saker ni kan göra tillsammans. Återigen har du chansen att få en mängd nya vänner.

Kostnad för Shanghai Connection Kit – 900 CNY

Vi presenterar två personer som vi tror att du kommer att få det bra med. Vänskapen och den personliga kopplingen måste du naturligtvis bygga själv eftersom vänskap inte kan ”köpas”. Kontaktpaketet ger dig emellertid en bra start att göra det och även om ingenting kan garanteras har det för deltagarna lett till många livslånga vänskaper och avsevärt förbättrade framsteg i kinesiska.

FAQ

ÖVERLEVNADSPAKET - Hur kommer jag att träffa min förare på flygplatsen?
Trots Shanghai flygplats storlek finns det ingenting att frukta! När du passerar genom ankomsthallen finns det en god chans att det kommer att vara ett stort antal kineser där. Tack och lov kommer din förare att vara fullt förberedd med ditt namn på ett plakat, han kommer också att vara informerad om hur du ser ut så att du kommer att vara i bilen på nolltid.

ÖVERLEVNADSPAKET - Vad ska jag ta med mig till skolan på min första dag?
Det enda verkliga kravet, självklart, är ditt pass. Allt annat är du välkommen att ta med, t.ex. din bärbara dator, annat studiematerial, snacks eller lunch etc.

KONTAKTPAKET - När träffar jag min språkutbytespartner och studentambassadör?
Vi kommer att bjuda in dig till en måltid tillsammans med din språkutbytespartner och studentambassadör i början av din tid i Kina. Ni kan lära känna varandra och planera in några framtida aktiviteter ihop.

KONTAKTPAKET - Varför är det två personer jag kommer att träffa?
Vi väljer båda personer utifrån deras bakgrund, ålder och intressen. Hur väl du får kontakt med en person beror naturligtvis alltid på er två. Att ha två personer fördubblar dina möjligheter.

KONTAKTPAKET - Vilka är de två personerna jag kommer att träffa?
Detta beror på vem vi tror att du kommer att passa ihop med. Det kan variera från lokala universitetsstudenter som vill bli vänner med utlänningar. Kanske kommer det att vara en ung yrkesutövare eller en av våra vänner som bara gillar att äta mat eller ta en drink med nya människor.

KONTAKTPAKET - Kan ni garantera en stark vänskap?
Vi kan givetvis inte garantera ett en djup vänskap uppstår vilket är ganska uppenbart som du förstår. Vi ger dig bara kontakterna, människorna, inställningen, men i slutändan måste ni båda bygga upp relationen tillsammans. Att få lokala vänner i Kina är en utmaning, men det är inte omöjligt alls och det är ett bra sätt att lära sig mandarin i en social miljö. För mer råd om hur du kan lära dig kinesiska utanför klassrummet, titta på vår e-bok om hur du lär dig kinesiska.

Ställ oss en fråga!
 • LTL Avatar Brendan Ryan
  Brendan Ryan , Student Advisor

  Välkommen till LTL Mandarin School!

  Hur kan jag hjälpa dig?