Termin i Shanghai

Njut av vårt 18 veckor långa terminprogram i Shanghai och förbättra dina språkkunskaper i kinesiska snabbt.

Vårt intensiva terminprogram utomlands syftar till att hjälpa dig komma framåt snabbt och uppnå flytande kinesiska efter bara två terminer.

Du kommer att börja i en liten grupp på högst fem andra elever och lära dig av våra helt certifierade och erfarna lärare i vår skola i Shanghai.

Skolresa till Kina för att lära dig mandarin

 • 18 veckors högskolemässig termin i Shanghai
 • Syftar till att uppnå flytande kinesiska
 • Få vänner från hela världen
 • Njut av högkvalitativ undervisning
 • Fyra timmar kinesiska per dag

Få vänner från hela världen antingen i din klass eller träffa andra LTL-studenter under våra sociala aktiviteter.

 • Fantastiskt värde

  Fantastiskt värde

  Inga dolda avgifter - Allt ingår i priset, inklusive läroböcker
  Personalstöd - Studentrådgivare, lärare och personal, vi finns här för att hjälpa dig
  55 minuter per lektion - Inte kortare, du få vad du betalar för på LTL

 • Heltäckande termin

  Heltäckande termin

  Komplett termin - 18 veckor intensiva studier i kinesiska
  Utomlandsstudier - Tala, läsa, skriva och lyssna
  Liten klassstorlek - Alla får tala och säga sitt
  Snabba framsteg - Du kommer att prata kinesiska på nolltid

 • Kvalificerade lärare

  Kvalificerade lärare

  Endast de bästa - Alla lärare på LTL tog sig igenom en tuff anställningsprocess
  Kvalificerade - Varje lärare har examen i att undervisa utländska studenter
  Erfarna - Alla våra lärare har minst 5 års erfarenhet
  Kul och vänlig - Våra elever utvecklar starka band med våra lärare

 • Bli en del av LTL-familjen

  Bli en del av LTL-familjen

  Gemenskap - Studenter, personal och lärare finns alla här för varandra
  Studentrådgivare - Här för att ge råd och hjälpa dig med eventuella svårigheter
  Studenter - Utforska Shanghai, studera kinesiska och ha kul med andra studenter

Kinesisk termin i Shanghai – Studera kinesiska

Studera utomlands med LTL och upplev en språkkurs som ingen annan. Att spendera en termin i Shanghai kommer att bli en upplevelse för livet som hjälper dig att få allt du behöver för att lyckas när du lär dig kinesiska.

Varje elev får chansen att komma till tals eftersom våra klassstorlekar är små och intima.

Du kan få vänner för livet och du kommer att njuta av att vara en del av LTL-familjen, upptäcka Shanghai och använda dina nya kunskaper i kinesiska dagligen.

Varje dag får du njuta av fyra timmar lektioner i kinesiska. Två timmar före lunch och två efter. Denna intensiva inlärningsmetod kommer att säkerställa att du gör snabba framsteg.

En bekväm inlärningsmiljö, en vacker stad och stöd från vår personal innebär att du kan vara säker på att du är i säkra händer när du studerar kinesiska med LTL.

I allmänhet kan studenter som deltar i ett terminprogram i Shanghai med oss förvänta sig att åtminstone nå en hög HSK 3-nivå medan vissa också klarar HSK 4.

Att lägga till ytterligare en termin betyder att det finns alla möjligheter att du kommer att tala flytande kinesiska. Alla elever som redan har en nivå av HSK 4 eller högre (B2 nivå) bör titta på våra privatlektioner i mandarin.

Kinesisk Termin – datum och priser (kinesisk yuan)

Datum för våra terminprogram i Shanghai är som följer:

Our Semester program has fixed starting dates and they run for 18 weeks at a time. Prices for our Spring Semester and Fall Semester are the same.

Termin 2020/2021 Date Price
Höst ’20 21st sep. 2020 – 22nd jan. 2021 26,744 CNY
Vår ’21 22nd feb. 2021 – 25th jun. 2021 26,744 CNY
Höst ’21 13th sep. 2021 – 14th jan. 2022 26,744 CNY

Detta pris inkluderar följande:

Terminprogram i Shanghai inkluderar :

 • Alla kursavgifter, läroböcker och läromedel
 • Support dygnet runt
 • Gå med i vårt sociala program och träffa våra andra studenter
 • Hjälp med studentvisum (kostnad för dokument ingår inte)

Terminprogrampaketet inkluderar inte:

Våra lärare

Vi är mycket stolta över våra lärare och av goda skäl. Utan dem hade vi aldrig nått den framgång vi uppnått helt enkelt. Det är många, många lärare som ansöker om att arbeta hos oss på LTL Mandarin School men få gör det. Vi vill att du ska få bästa möjliga lektioner i kinesiska och för det krävs de bästa lärarna. De kan stoltsera med en otrolig mängd erfarenhet dem sinsemellan. Alla har examen i att lära ut kinesiska som andraspråk till utländska elever. Och de tillhandahåller engagerande och roliga lektioner som aldrig är desamma.

Om du vill veta mer om våra lärare kan du besöka vår sida Möt LTL-teamet och få reda på lite mer om lärarna, men också resten av vår personal. Vi kommer att göra så att LTL Mandarin School kommer att kännas som ett hem för dig i Kina.

Två lärare på LTL med deras certifikat i bakgrunden.

FAQ

Är det några skillnader mot att studera en termin mandarin vid ett kinesiskt universitet?
De flesta av de icke-infödda i vårt team har studerat mandarin i ett terminprogram vid ett universitet i Shanghai eller någon annan stad vid någon tidpunkt. Klasserna var enorma, lärarna ofta underbetalda, lektionerna korta, ofta föråldrade undervisningsmetoder och klasser inställda när det var kinesiska högtider. Ett resultat av detta blev att framstegen i det kinesiska språket blev långsam.

På LTL är vårt terminprogram helt annorlunda. Förutom de uppenbara skillnaderna i undervisningskvalitet och mindre gruppklasser, är programmet inte bara utformat för att spendera lite tid med att studera i Kina. Utan för att göra framsted i mandarin så snabbt som möjligt. Lektionerna varar hela 55 minuter. Alla lektioner som du betalade för får du, även om det är helgdagar – vilket det finns gott om i Kina. Vi har en modern läroplan som till exempel fokuserar på att lära sig kinesiska tecken i en tid då digital kommunikation är den främsta metoden för skriftlig kommunikation. Detta är mycket annorlunda än att spendera otaliga timmar på att lära sig att skriva tecken för hand, som du förmodligen aldrig kommer att skriva på ett papper igen. Alla elever får prata regelbundet. Stöd finns alltid tillgängligt, i nödsituationer också dygnet runt. Och slutligen har vi naturligtvis de bästa lärarna i Shanghai. Om ett universitet i Shanghai hade en bra lärare, arbetar de antingen redan för oss eller vill göra det, eftersom vi helt enkelt betalar mycket bättre. Detta innebär också att vårt terminprogram kostar lite mer än på ett universitet. Om du tycker att det är värt att betala lite mer för att få ett modernt och effektivt terminprogram i mandarin är naturligtvis upp till dig. Vi tror verkligen att det är värt det.

Var kan jag bo i Shanghai?
Vi har många boendealternativ på LTL. Vi erbjuder ett antal servicelägenheter och delade lägenheter där du kan bo i samma rum eller komplex som lokala kinesiska och internationella studenter. Det mest populära valet är alternativet att bo hos en värdfamilj i Shanghai som 80% av våra elever väljer. Det innefattar att bo hos en kinesisk familj, äta måltider tillagade åt dig varje morgon och kväll och bli del av en familj. Det är en unik och speciell upplevelse. Besök vår sida värdfamiljer i Shanghai för mer information. Vårt erbjudande om att undervisa engelska hos värdfamilj är också mycket populärt. Du får alla fördelarna med att bo med en kinesisk värdfamilj men kommer här även att undervisa en familjemedlem i engelska. Detta är billigare än värdfamilj-alternativet men du får fortfarande samma fördelar.

Kan ett terminprogram i Shanghai verkligen göra att jag uppnår flytande kinesiska?
Det kan det säkerligen, men mycket beror på det arbete du gör utanför lektionstid. Att studera under lektionstid och sedan prata engelska efter lektionstid varje dag gör ditt jobb mycket svårare. Det är därför boende hos en värdfamilj är ett populärt alternativ. De talar inte engelska med dig och det hjälper dig att fördjupa dig i en riktig kinesisk upplevelse. Att skaffa lokala kinesiska vänner, studera hårt utanför lektionstid och ha en passion för kulturen hjälper till att driva dina färdigheter i mandarin snabbare framåt.

Hur är det sociala livet hos LTL och i Shanghai?
Shanghai är en av de bästa platserna för socialt liv. Varje vecka har vi en mängd sociala evenemang som många LTL-elever, personal och lärare följer med på. Du kan vara säker på att du kommer att få vänner bland andra klasskamrater och elever och utforska Shanghai tillsammans. Du kan gå med i en lokal klubb och träffa människor där. Shanghai är fullt av oändliga möjligheter där det moderna Kina möter det traditionella Kina. Det finns också några vackra städer en kort tågresa bort.

Hamnar jag i en klass med elever på liknande nivå?
Det kommer du och detta är viktigt när du lär dig kinesiska. Innan varje elev börjar sin termin i Shanghai kommer de att chatta med vår studierektor och göra en snabb bedömning där vi kan mäta din kinesiska språknivå. Du kommer att kopplas ihop med elever på samma nivå baserat på detta och tilldelas också den perfekta läraren. Givetvis kommer du att börja i en klass med nybörjare om du är en nybörjare.

Jag är intresserad av att registrera mig, vem kan jag chatta med för mer information?
Fantastiskt att höra att du är intresserad av att studera kinesiska med oss. Starta gärna en livechatt med oss eller kontakta oss så kommer vi att höra av oss så snabbt som möjligt.

Ställ oss en fråga!
 • LTL Avatar Brendan Ryan
  Brendan Ryan , Student Advisor

  Välkommen till LTL Mandarin School!

  Hur kan jag hjälpa dig?