Sommarskola i Kina

Sommarskola i Kina är en kombination av kul, äventyr och lärande i en mycket spännande men också mycket säker miljö.

Det finns många olika alternativ att studera utomlands i Kina under sommaren, inklusive kurser i kinesiska i Peking eller mandarinprogram i Shanghai och även i Taiwan!

Dessutom har vi vårt sommarläger i kina eller vårt program där du får spendera en sommar på den kinesiska muren. Ni kan också göra en klassresa till Kina.

Det finns verkligen något för alla som vill komma till Kina för att studera kinesiska med LTL under sommaren.

summer-school-china

 • En sommar i Kina
 • Lär dig kinesiska
 • Upptäck en unik kultur
 • Få vänner för livet
 • Bo med en kinesisk familj
 • Sommarläger i Kina
 • Förmyndarprogram
 • Program för familjer
 • Kontakta oss för mer information

Elever kan bo med en kinesisk familj eller i sommarlägret i lägerboendet. Alla program erbjuder en blandning av studier, utforskande och resor, gör det enkelt att träffa både kinesiska och internationella vänner och är alltid fokuserade på att erbjuda en både trygg och rolig upplevelse.

En sommar i Kina är ett unikt sätt att tillbringa sommaren och träffa nya vänner från hela världen.

Vänligen kontakta vårt team så hjälper vi dig att boka exakt det program du vill ha.

 • Kinesisk sommarskola

  Kinesisk sommarskola

  Utforska - Upplev Kina under sommaren
  Sommarskola - Studera, res, träffa vänner och njut av Kina
  Globalt - Internationella elever som studerar utomlands i Kina tillsammans
  Valmöjlighet - Många olika kursalternativ att välja mellan

 • Framsteg i kinesiska

  Framsteg i kinesiska

  Snabbt - Förbättra din mandarin snabbt under din kurs
  Inte så svårt - Kinesiska är mycket lättare än många tror
  Tala Träna dina färdigheter i kinesiska med lokala vänner
  Ha kul - Med rätt kurs och lärare är det riktigt kul att lära sig kinesiska

 • Få vänner

  Få vänner

  Gemenskap - Fantastisk gemenskap av elever på vår sommarskola
  Vänner - Alla är nya och det är lätt att bli vän med andra
  Internationellt - Elever från hela världen som studerar tillsammans
  Resor - Träffa andra elever snabbt under våra skolaktiviteter

 • Tryggt

  Tryggt

  Support - Dygnet runt nödstöd - vi finns alltid där för dig
  Kina - Ett av världens säkraste länder
  Guardian Program - Vi erbjuder kinesiska förmyndarprogram för underåriga Värdfamiljer - En familj som ser efter sin gäst som ett eget barn

Sommarläger i Kina

Det finns olika alternativ att välja mellan för dig som vill komma till Kina under sommaren på LTL. Alla kan kombineras med varandra.

För elever från 7 till 17 år kombinerar vårt program sommarläger i Kina dagliga lektioner i kinesiska och eftermiddagsaktiviteter, helgturer och en helt organiserad upplevelse. Boendet är antingen hos en värdfamilj eller i lägerboendet. Vi erbjuder också ett daglägeralternativ för minderåriga som reser med sina familjer, men elever äldre än 11 kan komma till Kina själva. Det är möjligt att kombinera ett sommarläger med en familjetur eller något av de andra sommarkursalternativen nedan. Lägret äger rum i Peking och du kan hitta mer information på vår sida sommarläger i Kina.

Det är en underbar möjlighet att lära sig kinesiska och uppleva kinesisk kultur med en grupp människor som är oerhört entusiastiska över Kina.

Grupplektioner

chinese language school

Alla elever på 15 år eller äldre kan delta i våra vanliga gruppkurser i kinesiska under sommaren i både Peking och Shanghai. Du kommer antingen att lära dig mandarin i Kinas huvudstad eller studera kinesiska i Kinas största stad Shanghai. Det är möjligt att kombinera grupplektioner med ett sommarläger, familjlektioner eller privatlektioner i kinesiska.

Grupplektioner i Peking Grupplektioner i Shanghai

Privatlektioner

1 on 1 class in beijing with teacher felix

Elever i alla åldrar kan delta i våra enskilda lektioner i kinesiska under sommaren i Kina. Vi har lektioner i mandarin i alla våra sommarskolor och du kan komma för så kort tid som en vecka eller spendera hela sommaren med att lära dig mandarin med oss. Boende för minderåriga är alltid hos en kinesisk värdfamilj såvida du inte reser med din familj.

Privatlektioner i Peking Privatlektioner i Shanghai

 

Familjeprogram i Kina

Varje familj är unik och vi skräddarsyr varje familjeprogram specifikt efter en familjs specifika behov. Föräldrar kan vara själva vara vara delaktiga i studierna eller bara följa med sina barn. Boendet kan vara hos en värdfamilj, i en lägenhet eller på hotell, detta är helt upp till er. Vi har erfarna familjeprogramrådgivare som kan hjälpa er och ge er råd om hur ni bäst organiserar ert familjeprogram i Kina. Skicka bara ett meddelande och meddela oss om er situation. Ni kommer att få ett detaljerat svar inom mindre än en arbetsdag.

The Guardian Program – förmyndarprogrammet

Förmyndarprogrammet ingår redan i sommarlägret i Kina men för elever yngre än 18 som studerar något annat program erbjuder vi valet med förmyndare.

Det är obligatoriskt för elever som är yngre än 16 år och rekommenderas för elever mellan 16 och 17 år och inkluderar det extra stöd som behövs för en minderårig som kommer till Kina.

Om du har ett barn som är yngre än 18 som planerar att studera Mandarin hos oss, vänligen kontakta oss för mer information. förmyndarprogrammet är INTE ett dygnet runt supportprogram. För mer information om ett program som gäller dygnet runt, läs nedan.

Alla priser i valutan kinesisk yuan

Varaktighet Pris
1 vecka 2 300
Två veckor 3 200
Tre veckor 4 000
Fyra veckor 4 700
Ytterligare vecka +700

Ytterligare förmyndaralternativ

Transport: detta är vanligtvis inte nödvändigt eftersom Peking är en mycket säker stad. Men om du vill att ditt barn ska åtföljas till och från skolan, kan vi organisera så att en teammedlem gör detta. Kostnaderna kommer att variera beroende på var boendet ligger. Som en grov hänvisning kommer kostnaden generellt inte att överstiga 1000 CNY / vecka.

Dygnet runt övervakning uppgradering: detta alternativ erbjuder ditt barn övervakning dygnet runt. Detta inkluderar åtföljande transport till och från skolan med en anställd på LTL. Ditt barn kommer att ses efter dygnet runt av LTL-teamet.

Vänligen notera – Uppgraderingen till övervakning dygnet runt kräver att barnet redan har ett förmyndarprogram. Enligt vår erfarenhet är detta inte nödvändigt så länge ditt barn uppför sig och följer våra instruktioner.

Kostnad per vecka : 3 000 CNY

FAQ

Vilket är rätt sommarprogram för mig?

Detta beror mycket på din situation, ditt mål och dina preferenser. Bäst är att skicka ett meddelande till oss och berätta lite mer om dig. Att veta din ålder, din nuvarande nivå av mandarin, när du tänkt komma till Kina, syftet med resan, eventuella problem som du eller dina föräldrar kan ha, tankar om staden du vill studera i, boendealternativ etc. är användbar information för oss för att vi ska kunna förbereda de bästa råden för dig. Känn dig självklart också fri att ställa alla frågor du kan ha. Du kommer att få ett svar med potentiella alternativ från en studentrådgivare inom mindre än en arbetsdag.

Hur är vädret på sommaren?

Eftersom Kina är en mycket stor plats varierar klimatet ganska betydligt beroende på var du är. Somrarna i Kina är dock vanligtvis ganska varma och detta är också fallet för både Peking och Shanghai. Temperaturen i båda städerna är vanligtvis över 30 grader Celsius under de flesta sommarmånaderna. Alla LTL-skolor och boendealternativ erbjuder naturligtvis luftkonditionering. Under sommaren är vår skolas tak i Peking särskilt populärt eftersom du har fantastisk utsikt över staden från våning 30 och det är ett utmärkt ställe att äta lunch på eller umgås på efter lektionstid under sommaren.

Vilka är lärarna?

Våra lärare är vår skolas största tillgång. Alla LTL-lärare är certifierade och erfarna kinesiska lärare. De är huvudorsaken till att lektionerna på LTL inte bara är roliga och intressanta, utan också mycket effektiva. Du kommer att se, känna och uppleva skillnaden när du tar en kurs i kinesisk hos oss.

Har ni information till föräldrar?

Som förälder kan du bestämma om utegångsförbud och andra parametrar i ditt barns liv under sommerskolan. Eller så kan du följa med ditt barn på resan till Kina. Titta också på vår sida med information för föräldrar för mer detaljer.

Kan jag gå på sommarskola i olika städer?

Ja, du kan kombinera sommarprogram i olika städer. Ta en titt på vår sida multi-city eller kontakta oss för att skräddarsy ett personligt program för dig.

Kan jag också studera i Kina på andra årstider än sommaren?

Ja, du kan studera mandarin hos LTL under alla tider på året, från vinter till höst. Vi har också öppet 365 dagar om året. Det enda programmet som inte är tillgängligt efter sommaren är sommarlägret. Alla andra alternativ finns tillgängliga året runt.

Andra program

Ställ oss en fråga!
 • LTL Avatar Brendan Ryan
  Brendan Ryan , Student Advisor

  Välkommen till LTL Mandarin School!

  Hur kan jag hjälpa dig?