Multi-City kurs i kinesiska i Kina

Skräddarsy ditt helt egna program för att studera kinesiska när du reser i Kina med LTL Multi City-programmet.

Lär dig kinesiska utomlands med LTL och njut av allt som Kina kan erbjuda. Från att utforska gatorna och marknaderna till språket självt.

Kina har något för alla och du får möjligheten att upptäcka allt i Peking, Shanghai, Chengde och Taiwan samtidigt som du lär dig kinesiska varje dag med våra expertlärare.

Chinese Course in China - Travel China, Learn Chinese

 • Kurs i kinesiska i Kina
 • Upptäck mångfalden i Kina
 • Peking, Shanghai, Chengde, Taipei, Beihai, Chengdu, Xi’an och Singapore
 • Prata ingen engelska i Chengde
 • Välj ditt favoritprogram
 • Studera och res i upp till ett helt år

Njut av det enorma internationella centrumet Shanghai jämfört med Peking som erbjuder en mängd kultur och historia var du än tittar.

Chengde är den polära motsatsen till de båda två, en stad som är mycket mindre i form och storlek men med otrolig natur och historia, du kommer upptäcka att du lär dig kinesiska varje minut under hela dagen i Chengde.

Taiwan erbjuder en helt annan upplevelse, bort från fastlandet, traditionella tecken används i Taiwan vilket är en annan unik upplevelse i sig.

Du kan njuta av ett antal kurser i mandarin i Kina sammansatta av LTL för att snabbt göra framsteg i kinesiska så att du får ut mesta möjliga av din tid i Kina.

VÄNLIGEN NOTERA – Eftersom vi nu har etablerat oss i ÅTTA städer (Peking, Shanghai, Chengde, Taipei, Beihai, Chengdu, Xi’an och Singapore), kan vi skapa många skräddarsydda program, kontakta oss om du vill sätta ihop ditt eget Multi-City-program.

Res till Kina och lär dig kinesiska

Eftersom vi nu har hela åtta städer att välja mellan skapade vi denna mycket användbara priskalkylator där du kan bygga ditt eget Multi-City-program.

Observera – den här räknaren genererar inte ett slutpris utan bara en uppskattning. 

Tanken med kalkylatorn är att ge dig en uppskattning av hur mycket din kurs kan kosta, för mer detaljerad information och exakta priser, skicka uppskattningen till oss med hjälp av formuläret, så kommer vi att återkomma till dig!

Om du bläddrar längre ner har vi ett antal fasta program med exakta priser som du är välkommen att granska. Använd vår livechatt eller vårt kontaktformulär för ytterligare frågor.

  Lär dig kinesiska i fler städer i Kina

  Metropolitan China (Beijing - Shanghai)

  Upplev Kinas två största och mest kända städer när du studerar din kurs i kinesiska i Kina. Peking och Shanghai ger otroliga kontraster som måste ses med egna ögon.

  Huvudstaden Peking visar sin episka historia i många format och Kinesiska muren är höjdpunkten för många besökare i denna stora stad. Trots att muren är så populär finns det fortfarande många vilda, orörda områden av muren och våra elever njuter av dessa områden under episka vandringar.

  Trots att Shanghai har sitt eget kulturella förflutna att visa upp, växer staden snabbt och är nationens affärscenter. Storleken på Shanghai och dess befolkning, även om det kan se skrämmande ut på papper, är något som kommer att hålla dig upptagen så länge du kan föreställa dig.

  Det har även sitt eget helt nya Disney Land, vilket talar om hastigheten på utvecklingen i Shanghai.

  Kombinera detta med Peking och du har ett spännande program för att lära dig mandarin i Kina.

  Metropolitan-programmet har tre olika paket:

  Metropolitan Kina
  Standard

  Metropolitan Kina
  Intensiv

  Metropolitan Kina
  Individuell

  Priser för Metropolitan Kina (kinesiska yuan)

  Varaktighet Standard Intensiv Individuell
  4 veckor 12 956 21 972 22 215
  6 veckor 16 708 29 580 29 928
  8 veckor 20 078 36 414 36 856
  10 veckor 23 094 42 531 43 056
  12 veckor 25 783 47 983 48 583
  14 veckor 29 383 55 283 55 983
  16 veckor 32 983 62 583 63 383
  18-52 veckor 3 600/2 veckor 7 300 /2 veckor 7 400 / 2 veckor

  Dessa Multi City-program har omfattande täckning och kommer att få din kinesiska framåt snabbt. Vårt Multi City Standard-paket inkluderar 20 timmars lektioner i kinesiska per vecka. Det innebär fyra timmar kinesiska lektioner per dag, måndag till fredag. Du kommer också att kunna njuta av en en timmes lunchpaus där du även kan gå med i vår dagliga lunchklubb.

  Det intensiva Multi City-programmet inkluderar samma som standardprogrammet plus ytterligare två timmars lektioner per dag, vilket blir 30 timmar per vecka. Dina extra två timmar är privatlektioner vilket kommer att förbättra din kinesiska snabbt och du kommer att lära dig kinesiska i en snabbare takt. Dessa lektioner hålls vanligtvis runt 15-15:30 och avslutas cirka 17-17.30. Du kommer upptäcka att de extra två timmarna med privatlektioner är perfekta om du vill ha snabb utveckling medan du fortfarande njuter av grupplektioner.

  Om du vill studera utomlands individuellt så är vårt  individuella Multi City-program exakt det du är ute efter. 20 timmar privatlektioner varje vecka med bara dig och din lärare. Detta är perfekt om du vill ha allt fokus på dig och ett skräddarsytt program som passar dina behov. Vi kan garantera snabb utveckling och roliga lektioner med våra pedagogiska lärare.

  Någonting mer?

  Här är en lista med användbara punkter som vi ofta blir frågade om. Förhoppningsvis hjälper dessa. Om du behöver ytterligare hjälp, kolla in vårt FAQ-avsnitt nedan eller kontakta oss antingen via livechatt eller e-post.

  • Alla ovanstående program inkluderar flygplatsupphämtning och transport mellan städer.
  • Alla Metropolitan-program inkluderar ett Survival Kit
   • Överlevnadspaket inkluderar mobilt SIM-kort, hjälp med polisregistrering, hjälp med att öppna ett bankkonto, cykelanvändning, kort för resor i kollektivtrafik med pengar på, lokala kartor och hjälp av LTL-supportteamet.
  • Kursens varaktighet är helt upp till dig, chatta med oss för mer information. Minsta bokningsperiod är på 4 veckor, högst 52 veckor.
  • Boende: vi har ett antal boendealternativ. Besök vår sida boende i Shanghai för att ta reda på mer om Shanghai och boende i Peking sida för Peking.
  3 City Combo (Shanghai - Peking - Chengde)

  Upplev inte bara Peking och Shanghai utan även vår gömda pärla och den mest idealiska plats för immersion i Kina: Chengde.

   

  Nu vet du säkert redan vad Peking och Shanghai har att erbjuda dig men Chengde är där dina kunskaper i mandarin verkligen kommer att tas till en helt annan nivå.

  I Chengde kommer du att uppleva noll utländsk kontakt och du kommer att lära dig mycket om kinesisk kultur. Du kommer inte att träffa, se, eller interagera med andra utlänningar under hela din vistelse i Chengde.

  Din tid kommer att tillbringas med din kinesiska värdfamilj och din kinesiska lärare, men med alla nya lokala vänner du träffar kommer du helt bokstavligen att leva språket. Eller som initialerna i vårt skolnamn hänvisar till på engelska: Live The Language” (LTL).

  Chengde är en unik upplevelse och bör inte förväxlas med den populära och mycket större staden Chengdu. Chengde ligger norr om Peking ungefär 3 timmars resa med tåg.

  Låt oss presentera våra trestadsprogram:

  Three City Standard – Tre städer standard

  Three City Intensive – Tre städer intensiv

  Three City Individual – Tre städer individuell

  Priser (CNY)

  Varaktighet Standard Intensiv Individuell
  6 veckor 23 330 36 202 32 143
  9 veckor 29 982 47 912 42 258
  12 veckor 35 598 57 798 50 798
  15 veckor 42 898 70 648 61 898
  18 veckor 50 198 83 498 72 998
  21 veckor 57 498 96 348 84 098
  24-51 veckor 7 300 / 3 veckor 12 850 / 3 veckor 11 100 / 3 veckor

  Någonting mer?

  Här är några ytterligare punkter som också kan vara nyttiga att känna till. Glöm inte att kolla in vårt FAQ-avsnitt nedan, eller kontakta oss antingen via livechatt eller e-post. 

  • Alla program ovan inkluderar flygplatsupphämtning och transport mellan städer
  • Alla Multi City-program inkluderar ett Survival Kit
   • Överlevnadspaket inkluderar mobilt SIM-kort, hjälp med polisregistrering, hjälp med att öppna ett bankkonto, cykelanvändning, kort för resor i kollektivtrafik med pengar på, lokala kartor och hjälp av LTL-supportteamet.
  • Kursens längd är helt upp till dig. Du kan chatta med oss för mer information. Minsta bokningsperiod är 6 veckor, maximalt 52 veckor.
  • Boende – vi har några boendealternativ som är intressanta. Besök vår sida för boende i Shanghai för att få mer information.
  Program med kinesisk immersion (Peking - Chengde)

  Kinesisk immersion är en specialitet hos oss på LTL och vi kan lova dig en fantastisk upplevelse där din nivå av kinesiska kommer att öka enormt.

  Oavsett om du tar ett sabbatsår innan universitetet eller om du är på ledighet från jobbet är detta en otrolig chans att prova något ovanligt.

  Du kommer att tillbringa din tid på två helt olika platser men båda platserna kan skryta med en fantastisk historia, världsarv och en mängd kinesisk kultur.

  Huvudstaden Peking kommer att erbjuda dig den snabba takten, liv och rörelse i en av världens största och mest spännande städer.

  Att resa vidare till Chengde blir en helt ny utmaning där du kommer att få möjligheten att dyka in i en miljö utan en enda annan utlänning så långt ögat kan nå.

  Det finns mycket mer information att täcka om detta så vi har ett helt eget avsnitt för det där du kan läsa mer.

  Läs mer om program med immersion i kinesiska

  Callie and her friend in Shanghai

  Följ LTL på YouTube och upptäck mer

  FAQ

  Är det lätt att resa mellan städer?

  Ja, transporten i Kina är snabb, effektiv och lättillgänglig. Mellan Shanghai och Peking tar det drygt fyra timmar på snabbtåget. Peking till Chengde kommer också att ha sitt eget höghastighetståg väldigt snart. För tillfället tar standardtåget fortfarande bara cirka 3 timmar. Trots landets storlek är det i allmänhet säkert och enkelt att resa runt i Kina.

  Hur ser era skolor ut i de tre städerna?

  Vår första skola öppnades i Peking och miljön är bekväm, vänlig och avslappnad. Detsamma gäller för Shanghai trots att det är en något mindre skola. Båda ligger nära tunnelbanestationer (Dawanglu i Peking, South Shannxi Lu i Shanghai) och har ett stort antal restauranger- och barer i närheten. Chengde å andra sidan är helt annorlunda. Du kommer att studera kinesiska med din värdfamilj eller på ett lokalt kafé där du minimerar all kontakt med utlänningar.

  Hitta oss

  Är Chengde för mig? Det låter väldigt annorlunda mot västvärlden?

  Det är mycket annorlunda och du måste vara medveten att om du deltar i vårt mandarin-program i Chengde kommer du verkligen inte att använda något av ditt egna modersmål. Detta kommer att bli en resa där du talar 100% mandarin. Din kontakt med utlänningar kommer att vara noll och du kommer att lära dig mandarin i Kina dygnet runt. Upplevelsen, å andra sidan, kommer att bli minnesvärd och våra studenter som lämnar Chengde kan skryta med mycket förbättrade kunskaper i kinesiska och vänner för livet i staden. Det är en av våra mest spännande och äventyrliga kurser i kinesiska i Kina.

  I slutändan, om detta är något du är obekväm med så är kanske inte Chengde staden för dig. Då bör du överväga Peking eller Shanghai istället.

  Kan nybörjare delta?

  Ja. Cirka hälften av skoleleverna hos LTL är nybörjare utan några som helst kunskaper i kinesiska. Nybörjarkurser börjar på diverse måndagar genom året. Besök vår sida kurser i kinesiska i Peking för datum i Peking och vår sida kurser i kinesiska i Shanghai för våra datum i Shanghai.

  Hur är levnadskostnaderna i de tre städerna?

  Shanghai och Peking kommer uppenbarligen att kosta mer att leva i än att bo i Chengde men kostnaden i de större städerna är faktiskt inte så illa jämfört med många andra stora världsstäder. Lunch kan kosta dig cirka 30 SEK, en öl 20 SEK och en taxi några kilometer högst 30 SEK. Förutom boendekostnaderna, är levnadskostnaderna i Peking och Shanghai är inte så farliga som du kan förvänta dig. Det finns platser där du kan spendera lite mer men om du vill hålla en stram budget kan du även göra det.

  Ställ oss en fråga!
  • LTL Avatar Brendan Ryan
   Brendan Ryan , Student Advisor

   Välkommen till LTL Mandarin School!

   Hur kan jag hjälpa dig?