KINESISKA KLASSER ONLINE MED LTL

Appar, program, webbplatser, lärande hjälpmedel och så vidare kan vara till stor hjälp när du lär dig kinesiska. Men det hjälper bara till en viss del.

Pen and Paper is also vital

När du verkligen vill behärska kinesiska behöver du en professionell lärare som leder dig längs vägen.

Internet är brett och fullt av resurser, men att hitta högkvalitativ undervisning online kan vara mycket utmanande.

LTL är världens största privata kinesiska språkskola och undervisar tusentals elever i våra nio olika skolor. Att lära ut Mandarin är det enda vi gör och vi är väldigt bra på det.

På en onlinekurs hos LTL får du en riktig kinesisk instruktör som lär dig Mandarin online.

Lektionerna undervisas 1-mot-1 och är helt anpassade till dina individuella behov. Vi kommer se till att du utvecklar dina språkfärdigheter i Mandarin så snabbt som möjligt.

 • Bra lärare

  Professionell - LTL-lärare är de bästa som finns

  Kul - Vi gör klasserna inte bara intressanta utan också roliga

  Erfaren - En LTL-lärare har i genomsnitt 5000 timmars erfarenhet

  Certifierade - Alla LTL-lärare är fullständigt certifierade och auktoriserade

 • Kinesisk kurs för dig

  Personlig - Inget format passar alla - din kurs är bara för dig

  Skräddarsydd - Din kurs är designad för dina individuella behov

  Gratis session för studieplan - En personlig session ingår

  Snabba framsteg - Snabba framsteg i det kinesiska språket

 • Avancerad

  Fokuserat online - Använd kraften av internet

  Tekniskt kunnig - Vi använder den bästa programvaran som finns

  White boards online - Använd den bästa tillgängliga tekniken

  Granska - Spela in dina klasser och granska dem

 • Roligt och engagerande

  Njut av - Skapa ett band med din lärare i mandarin

  Intressant - Låt en riktig lärare göra klasserna roliga

  Varierad - Vi blandar saker när de blir lite för mycket

  Framgång - Att se dina egna framsteg är den bästa motivationen

KINESKISKA KURSER ONLINE – PAKET

Vi har totalt sex kinesiska online-paket, allt från vårt minipaket för den mer avslappnade eleven hela vägen till vårt grundliga paket som varar ett helt år.

Se vad som är bäst fungerar för dig, eller om du inte riktigt vet vad som passar dina behov, kontakta oss så hjälper vi dig gärna.

Mini: 25 lektioner (2 månader)

Doppa in för att få en smak av vad LTL Mandarin School handlar om med vårt minipaket. 25 lektioner kinesiska onlinekurser kommer att ge dig en känsla av om detta fungerar för dig.

Standard: 50 lektioner (3 månader)

Detta är vårt mest populära paket och hjälper dig att förbättra din kinesiska snabbt. 50 lektioner på 3 månader, fastna och förbättra din mandarin snabbt med våra expertlärare.

En nivå – Sprint: 75 lektioner (4 månader)

Hoppa upp en hel kinesisk nivå. Detta är för en motiverad elev som vill gå upp en hel HSK-nivå på så lite tid som möjligt. Du är välkommen att ta en HSK-examen efter att kursen har avslutats, om du vill är det upp till dig.

En nivå – Grundlig: 100 lektioner (5 månader)

Detta paket är utformat för att hjälpa någon som är upptagen med arbete och andra saker i livet att gå upp en hel kinesisk nivå. Ta HSK-examen efteråt för ytterligare motivation eller bara fortsätta studera, detta är helt upp till dig.

Två nivåer – Sprint: 150 lektioner (6 månader)

Flytta två hela kinesiska nivåer upp på sex månader. För att uppnå detta krävs motivation och disciplin från eleven, men det är mycket genomförbart med hårt arbete och uthållighet.

Gå framåt så fort du kan utan att faktiskt flytta till Kina. Kom ihåg att alla våra kurser är skräddarsydda efter det du vill lära dig. Våra lärare kommer att se till att du når dina mål under dina sex månader.

Två nivåer – Grundlig: 200 lektioner (12 månader)

Gå upp två nivåer inom ett år. Detta rekommenderas för studenter som vill gå vidare med sin mandarin men bara har en begränsad tid varje vecka.

Det här paketet är också det mest kostnadseffektiva per timme och eftersom alla program i slutändan skräddarsys efter varje elevs behov så väljs det också ofta av människor som vill se till att de får det bästa priset per timme av undervisning.

KINESISKA KURSER ONLINE – PRISSÄTTNING

Nedan visas priserna för de sex kinesiska klasserna online som vi tillhandahåller. De är alla listade i USD.

Kurs Antal klasser Pris i USD
Mini 25 634
Standard 50 1,268
En nivå – Sprint 75 1,730
En nivå – Grundlig 100 2,163
Två nivåer – Sprint 150 3,159
Två nivåer – Grundlig 200 4,212

Användbara länkar

 • HSK-examen

  LTL Program

  HSK-examen På LTL hjälper vi elever att förbereda och ordna tentamen med ett antal program och paket. Vi är ett registrerat HSK-testcenter från HSK 1…

  Learn More

 • Termin i Peking

  Peking

  Termin i Peking Terminprogrammet är konkurrenskraftigt prissatt och ett utmärkt sätt att avancera dina språkkunskaper i mandarin. Få vänner från alla håll och kanter av…

  Learn More

VARFÖR ONLINEKURSER HOS LTL?

Bra fråga, här är ett antal anledningar till varför vi tror att LTL är det bästa valet för dig:

LTL är den privata kinesiska utbildningens mest etablerade varumärke. Vi har funnits i mer än ett decennium, undervisat tusentals studenter och har idag åtta kinesiska språkkurser på fastlandet Kina, Taiwan och Singapore.

Vårt mål är att hjälpa eleverna att utvecklas på kinesiska så snabbt som möjligt och faktiskt uppnå  kinesiska språket flytande.

Vi tror att varje elev är annorlunda och därför är inget viktigare än en professionell lärare och en väl utformad, personlig kurs för att få dig dit du vill.

Våra studenter har en genomsnittlig 94% HSK i godkända kurser och det finns en anledning till det.

Vad våra studenter har sagt

Zsuzsanna
Ungern
★ ★ ★ ★ ★

Jag tror att utbildning online är den bästa lösningen för mig för närvarande. Genom onlineklasser kan vi göra samma övningar med samma effektivitet som ansikte mot ansikte klasser. Jag kan redan beställa min favoritmat. Jag gillar verkligen den här lösningen.

Läs mer

Mikkel
Danmark
★ ★ ★ ★ ★

Jag får nästan lika mycket ut av lärandet från en onlineklass som en offlineklass, även om det är roligare att se sin lärare i verkliga livet. Jag kan verkligen rekommendera LTL onlineklasser. Jag har lärt mig massor och fått ett nytt ordförråd.

Läs mer

Mara
Spanien
★ ★ ★ ★ ★

När jag först hörde om idén med onlineklasser för Mandarin var jag inte helt övertygad. Verkligheten är att de är superhändiga, enkla att följa och ger mig en stor flexibilitet. Lärarna är enormt vänliga.

Läs mer

Thomas
Danmark
★ ★ ★ ★ ★

Jag tycker att onlinekurser hos LTL är ett ganska bra alternativ till att inte ha lektioner på skolan. Du kan vara något mer flexibel med ditt schema och omplanera ganska enkelt, vilket jag tycker är bekvämt.

Läs mer

Marc
Sydafrika
★ ★ ★ ★ ★

Jag började studera kinesiska med LTL för ungefär ett år sedan. Jag har funnit att de har utvecklat en mycket strukturerad och stödjande undervisningsmetod för att lära sig språket. Programvaran var enkel att installera och använda.

Läs mer

Aurore
Frankrike
★ ★ ★ ★ ★

Jag har tagit onlinekurser länge. Jag är en ivrig användare. Detta har gynnat mig enormt i att upprätthålla min kinesiska. Onlineklasser är ett mycket flexibelt sätt för mig att lära mig och upprätthålla kinesiskan.

Läs mer

Vanliga frågor

Vad är en kinesisk nivå för dig?

Vi baserar en kinesisk nivå på vad som krävs för att komma från en nybörjarnivå till HSK 1. Två nivåer är för en komplett nybörjare att komma till HSK 2.

Kom dock ihåg att stegen mellan HSK-nivåer blir större ju högre du går.

Så till exempel, att komma från HSK 4 till 5 kommer att ta dig längre tid än från 1 till 2. Varför HSK-nivåerna var organiserade på detta sätt är ett mysterium gömt någonstans inom det kinesiska utbildningsministeriets inre arbete som ingen brytt sig om att förklara.

Kan jag välja min lärare?

Ja självklart kan du det. Vår studierektor kommer att ordna den lämpligaste läraren för dig, men om du vid ett senare tillfälle vill byta till en annan specifik lärare, kan detta naturligtvis ordnas.

Observera att våra lärare är professionella mandarininstruktörer som alla har undervisningsscheman, så även om det vanligtvis inte är några problem med ändringar så är det fortfarande beroende på tillgänglighet.

Vad måste jag förbereda?

Inte mycket: en fungerande internetuppkoppling, hörlurar och en internet aktiverad enhet (PC, mobil eller surfplatta).

Hur föreslår du att jag förbereder mig?

Det är möjligt att ta klasser på en mobil eller en surfplatta också, men enligt vår erfarenhet fungerar datorer bäst på grund av den större skärmen som gör att du lättare kan använda det interaktiva white boarden, chattfunktioner etc.

Också precis som i alla klasser, se till att du befinner dig i en lugn ostörd miljö där du helt kan fokusera på ditt studerande i Mandarin. Eftersom din skärm kommer att användas för klassen så hjälper det många elever att ha en anteckningsbok och en penna redo att skriva ner saker, även om det också är möjligt att anteckna på sin PC.

Kan jag också göra klasser ansikte mot ansikte?

Åh ja absolut. Du kan uppgradera dina onlineklasser till ansikte mot ansikte klasser på alla LTL-skolor i Singapore, Taipei, Peking, Shanghai, Beihai, Xian, Chengde eller Chengdu.

Kontakta bara din studentrådgivare.

Hur lång är en lektion?

Alla onlinekurser hos LTL varar i 55 minuter.

Kan jag avbryta klasser?

Ja, du kan avboka upp till 30% av dina klasser, upp till sex timmar i förväg under kinesiska arbetstider (kl. 9-18. Mån-fre).

Behöver jag ha ett schema?

Ja det gör du absolut – både för dig själv och för din lärare.

För att gå vidare i mandarin behöver vi regelbundna klasser med ett regelbundet schema. Bara en timme till och från är inte tillräckligt med revision och upprepning för att verkligen utvecklas. Samtidigt har naturligtvis alla bra professionella lärare fullständiga undervisningsscheman så det är viktigt att hålla sig till dessa.

Det fantastiska är att du kan schemalägga klasser sju dagar i veckan, inklusive helger utan extra kostnad.

Erbjuder ni mindre program?

Vi vill att våra elever faktiskt ska lära sig kinesiska och med en kurs som är kortare än 25 timmar har vi bara inte tillräckligt med tid för att hjälpa dig att komma dit. Så nej, vi erbjuder inte något paket som är mindre än Mini.

En riktig kinesisk språkkurs måste också planeras, förberedas och organiseras ordentligt. Allt detta plus den kostnadsfria studiehandledningen etc. ingår redan gratis i kursen.

Behöver jag en webbkamera?

Nej det gör du inte. Läraren kommer att använda en webbkamera men du kan be honom stänga av den också om du föredrar det.

För att göra en klass rolig och intressant är det dock bra att se varandra, så vi rekommenderar definitivt att din webbkamera är på under lektionen.

Ställ oss en fråga!
 • LTL Avatar Brendan Ryan
  Brendan Ryan , Student Advisor

  Välkommen till LTL Mandarin School!

  Hur kan jag hjälpa dig?