Sommarprogram i Kina på kinesiska muren

Studera utomlands på den kinesiska muren med vårt sommarprogram i Kina.

Vi tar dig till hjärtat av den kinesiska muren, då du kommer att lära dig mandarin i en gammal by, intill den kinesiska muren i bergen norr om Peking.

Du kommer att bo och studera bredvid en av de orörda delarna av ett av världens underverk medan du lär dig det kinesiska språket.

Jocelyn, Katrin and Nicolas at The Great Wall of China

 • Sommarprogram i Kina med LTL
 • Studera utomlands på den kinesiska muren
 • Upptäck orörda delar av muren
 • Bo i hjärtat av muren
 • Tre dagliga måltider tillhandahålls
 • Lär dig av de bästa lärarna

Detta är en upplevelse som väldigt få människor får möjlighet att ta del av och en unik möjlighet att förbättra dina kunskaper i mandarin på ett av de mest kända landmärkena i världen.

 • Upplevelse för livet

  Upplevelse för livet

  Sällsynt - Detta är en möjlighet för livet
  Fördjupning - Tala mandarin dygnet runt och omfamna kinesisk kultur
  Lär dig och utforska - En unik chans att utforska och lära samtidigt
  Inga turister - Vi känner till de tysta, gömda delarna av den kinesiska muren

 • Bo vid kinesiska muren

  Bo vid kinesiska muren

  Bondgård - Njut av att bo i en renoverad bondgård
  Delat eller singel - Du väljer om du vill dela rum eller inte
  Nödvändigheter inkluderade - WiFi, varmt vatten och toaletter i västerländsk stil
  Studera utomlands - Lärare och studenter bor och lär sig tillsammans

 • Mat på kinesiska muren

  Mat på kinesiska muren

  Tillagade - Måltider tillagas i vår bondgård med färska ingredienser
  Ms Lu - Vår kock som förbereder din mat varje dag
  Vill du lära dig laga mat? - Bli vän och ryck in
  Andra alternativ tillgängliga - Vegetariskt eller veganskt också

 • Högkvalitativa lektioner i kinesiska

  Högkvalitativa lektioner i kinesiska

  Fullt certifierade - Vi har de bästa lärarna i branschen
  Privatlektioner - Alla lektioner är individuella så du gör framsteg snabbare
  Fyra eller sex timmar - Du väljer hur många timmar lektioner du vill ha per dag
  Skräddarsytt - Lärare skräddarsyr lektioner efter hur du vill ha dem

Upplev kinesiska muren med LTL

Lär dig mandarin på den kinesiska muren

Vid den kinesiska muren handlar allt om utomhus. Efter klassen kan du bestämma dig för att klättra upp i en av de olika delarna av Kungmuren eller kanske gå en cykel och utforska väggen vidare.

Du kan till och med delta i vissa sporter med lokalbefolkningen, kanske ta dem på med ett badmintonspel till exempel.

Om du gillar att vandra, hittar du ett stort utbud av stigar att vandra på längs Kinesiska muren och i bergen som omger den. Bilderna du tar kommer att leva med dig för alltid och landskapet är hisnande.

Du kan studera kinesiska på den kinesiska muren under ditt sommarlov, som en del av ett sabbatsår i kina efter gymnasiet eller något annat LTL-program som multi city eller en standardkurs i mandarin i Peking eller Shanghai.

Varje dag äter du, dina medstudenter och lärare tillsammans på bondgården. Detta kommer vanligtvis att åtföljas av drycker tillsammans på bytorget, ett av de andra gårdshusen eller vår egen innergård.

När helgen anländer är det möjligt att organisera dagslånga resor till andra områden av kinesiska muren, till exempel den översvämmade muren eller mer kända delar av kinesiska muren som Mutianyu, Yanqi-sjön eller till och med forsränning eller dagslånga vandringar. Det finns oändligt många möjligheter.

Var på den kinesiska muren är vi baserade?

Många områden av den kinesiska muren har renoverats omfattande och öppnats för turister, med linbanor, åkattraktioner, souvenirbutiker och stora folkmassor.

Vi vill dock att du ska få uppleva en unik del av muren som inte är översämmad med turister och som inte många får möjlighet att se.

Vårt program tar plats i en by intill en övergiven del av den kinesiska muren. Här kan du verkligen se och känna kinesisk kultur, och historien om detta landmärke genom en unik förstahandsupplevelse. Vår by ligger ungefär två timmar norr om Peking med bil.

Det betyder att lokalbefolkningen naturligtvis inte kan engelska, men alla talar fortfarande standardmandarin.

Vårt sommarprogram i Kina är en riktig kinesisk immersion. Att bli vän med några av byborna är ett mycket bra sätt att förbättra din talade mandarin snabbt. Sommarprogram i Kina på den kinesiska muren inkluderar redan transport till och från byn och staden. Liksom nästan överallt i Kina är området extremt säkert. De flesta låser inte ens sina dörrar om natten.

En sommar på den kinesiska muren – När kan jag börja?

Sommarprogrammet på den kinesiska muren är bokas helst i kombination med ett program i antingen Peking eller Shanghai i förväg, så att du kan komma till rätta i Kina, lära dig kinesiska och vänja dig vid miljön.

Vårt sommarprogram körs från söndag till söndag varje vecka och inkluderar transport från Peking till Kinesiska muren och tillbaka. Detta program har begränsade platser, så se till att du bokar din kurs i tid.

DATUM – Börja varje måndag från maj-oktober och avsluta varje söndag. Programmet kan pågå i en vecka, upp till så många veckor du behöver.

En sommar på den kinesiska muren – priser

Du kan delta i det kinesiska sommarprogrammet på den kinesiska muren i en vecka eller hela sex veckor. Vi rekommenderar att du börjar med ett program på LTL Peking eller Shanghai först och lämnar kinesiska muren till slutet av din kurs.

Varaktighet Rabatt Standard 20 tim / vecka privatlektioner Intensiv 30 tim / vecka privatlektioner
1 vecka 0% 8 018 10 340
2 veckor -6% 15 114 19 556
3 veckor -14% 20 680 26 738
4 veckor -20% 25 728 33 401
5 veckor -21% 31 514 40 903
6 veckor -23% 37 040 48 065

Alla priser visas i kinesiska Yuan

Sommarprogram i Kina inkluderar:

 • Undervisning i kinesiska
 • Textböcker
 • Boende
 • WiFi och alla räkningar ingår
 • Måltider
 • Transport till och från den kinesiska muren
 • En vänlig och välkomnande gemenskap av elever  och lärare
 • En resa för livet

Vi har också två extrafunktioner du kan lägga till i ditt programpaket:

 • Tillägg för enkelrum: 700 CNY per vecka
 • Transport med privat bil: 800 CNY per tur

FAQ

Är lektioner i grupp eller enskilda?

Alla lektioner är enskilda. Detta hjälper dig att öka hastigheten som du lär sig kinesiska på. Du kommer att kopplas ihop med en helt certifierad och erfaren lärare.

Är det säkert att stanna över natten på Kinesiska muren?

Det är det verkligen. Kina är i allmänhet en mycket säker plats att leva på, men du kommer att bo i en by där samhället är tätt sammanknutet. Du kommer att känna dig som en del av denna gemenskap och du bör verkligen inte oroa dig för säkerheten.

Vilka är fördelarna med att studera vid den kinesiska muren?

Först och främst är detta verkligen en unik möjlighet som du bör ta vara på. Även om många studenter lär sig kinesiska, är det väldigt få som kan skryta med att kombinera detta med en liknande upplevelse att lära sig kinesiska vid den kinesiska muren. Eftersom du kommer att omges av lokalbefolkning som inte talar engelska kommer du att uppleva immersion i kinesiska vilket påskyndar din förmåga att tala kinesiska. Koppla ihop det med bonusen att lära dig individuellt och du har ett bra recept för snabb framgång i mandarin.

Varför ska jag åka till Peking eller Shanghai innan jag besöker muren?

Kulturschocken man som västerlänning kan få Kina är en väldigt verklig sak. De är något som många kan vittna om! Det tar lite tid att anpassa sig för den som besöker Kina för första gången. Jetlag och det faktum att Kina är så annorlunda innebär att du måste vänja dig vid din omgivning. Att åka till Shanghai eller Peking först ger dig möjlighet att uppleva något mer internationellt än att kasta dig rakt in i en miljö där 0% av människorna ens talar engelska. Trots att Peking och Shanghai inte är det minsta likt Sverige, är de stora städer som ger dig en chans att landa och komma till rätta i ditt äventyr i Kina. När du har lärt dig lite grundläggande kinesiska är du redo att studera utomlands på Kinesiska muren.

Med det sagt, om du redan är bekant med Kina och vet hur du organiserar ditt liv i en fullständig immersion, kan du också åka direkt till kinesiska muren och göra hela ditt kinesiska sommarprogram där.

Hur långt är det från bondgården till den kinesiska muren?

Beroende på hur snabbt du går, handlar det om en 30 minuters promenad till närmaste vakttorn. Därifrån är möjligheterna oändliga. Om du ville och hade tid skulle du därifrån rent teoretiskt kunna vandra hela vägen på den kinesiska muren ända till Stilla havet eller Gobiöknen.

Varför finns det här programmet bara tillgängligt på sommaren?

Sommaren är den bästa tiden att besöka muren. Solen lyser ljust, vyerna är hisnande och dagarna är långa. Att studera på den kinesiska muren på vintern skulle vara alldeles för kallt och att studera kinesiska på muren på våren eller hösten har inte den skönhet som sommaren erbjuder. Det är därför vi tror att programmet kinesiska muren är bäst på sommaren!

Ställ oss en fråga!
 • LTL Avatar Brendan Ryan
  Brendan Ryan , Student Advisor

  Välkommen till LTL Mandarin School!

  Hur kan jag hjälpa dig?