Undervisa i engelska i Kina

Lär dig mandarin samtidigt som du undervisar i engelska med vårt program för att undervisa i engelska hos värdfamilj i Shanghai. Detta program är utformat så att du kan uppleva att bo med en kinesisk familj till ett mycket rabatterat pris. Medan du undervisar en familjemedlem i engelska. Du kommer att undervisa en familjemedlem engelska sex timmar i veckan och rabatten du får i förhållande till priset för en normal hemvistelse hos värdfamilj är 50%.

Du får alla fördelarna med en hemvistelse hos en värdfamilj i kina, inklusive underbar hemlagad kinesisk mat, chansen att öva din kinesiska med din värdfamilj varje dag. Inga räkningar tillkommer, el, WiFi o.s.v. ingår. Du behöver ingen tidigare erfarenhet av undervisning, det enda vi efterfrågar är att engelska antingen är ditt modersmål eller att du talar flytande engelska.

 • 50% rabatt av priset för standard hemvistelse
 • Bo med en kinesisk familj
 • Lär ut engelska sex timmar per vecka
 • Privat sovrum ingår
 • WiFi och räkningar ingår
 • Badrum i västerländsk standard
 • Gör snabba framsteg i mandarin
 • Bli en del av familjen

  Bli en del av familjen

  Kinesisk kultur - Upplev det varje dag med din värdfamilj
  Mat - Upplev utsökt kinesisk mat med en kinesisk familj
  Studera kinesiska - Din värdfamilj kommer att vara en fantastisk kunskapskälla
  Lär ut engelska - Undervisa en familjemedlem sex timmar per vecka

 • Support från LTL School

  Support från LTL School

  Dygnet runt - Om du har problem vänligen tala med oss
  År av kunskap - Vi känner till Kina, vi är experterna
  Från början till slut - När du går av planet, kommer vi att guide dig
  80% av studenterna - Lära ut engelska hos värdfamilj är det mest populära valet

 • Spara pengar

  Spara pengar

  50% billigare - än en vanlig hemvistelse hos värdfamilj i Shanghai
  Upplevelse - Samma fördelar som en vanlig hemvistelse
  Läge - Vanligtvis 20 minuter från skolan, upp till Maximalt 45 minuter
  God standard - Alla lägenheter är fullt utrustade med allt du behöver

 • Undervisa i engelska och få erfarenhet

  Undervisa i engelska och få erfarenhet

  Sex timmar i veckan - Du undervisar en familjemedlem
  Skapa anknytning - Dela allt om västerländsk kultur och utbyt historier
  Arbeta och studera utomlands - Lär ut engelska och lär dig kinesiska
  Dagsutflykter - få ytterligare kunskap under dagsutflykter med din familj

Kom och bli en del av LTL Shanghai som dessa elever gjorde!

Lär ut engelska i Shanghai

Få erfarenhet av att arbeta utomlands i Kina med vårt program för att lära ut engelska hos en värdfamilj i Shanghai. Detta är en speciell möjlighet där du kommer att lära ut engelska till en medlem i din värdfamilj. I gengäld kommer du att få bekvämt boende, hemlagad mat varje dag och en unik upplevelse av att leva med en kinesisk värdfamilj som välkomnar dig med öppna armar.

När du anländer till din värdfamilj och kommer till rätta får du ditt undervisningsschema. Detta kommer att involvera sex timmar per vecka då du kommer att lära ut engelska till en familjemedlem. Uppenbarligen kommer dessa lektioner inte att kollidera med dina lektioner i kinesiska på LTL Shanghai. Lektioner i engelska kommer att äga rum några kvällar i veckan eller på helgen. Du behöver inga undervisningskvalifikationer; det enda vi kräver är bara att du antingen har engelska som modersmål eller talar flytande engelska.

Studera kinesiska i Shanghai

Njut av lektioner av högsta kvalitet hos LTL Mandarin School. Delta i grupplektioner i kinesiska eller dina egna privatlektioner som vi skräddarsyr efter dina specifika mål.

Om du vill prata med oss om de olika kurserna vi erbjuder, vänligen kontakta oss via livechatt eller via våra tillgängliga kontaktmetoder ovan.

Du kommer att ha möjlighet att fortsätta studera kinesiska även när du kommer hem. Din familj talar mandarin dygnet runt, du kommer att lära dig om fantastiska kinesiska maträtter, kinesisk kultur och så många fler saker genom att bara prata med din familj.

Din kinesiska kommer att förbättras snabbt under din tid som du tillbringar med familjen.

Det stora misstaget som många elever gör är att de utanför lektionstid återgår till att prata sitt modersmål. Detta är ett vanligt och stort misstag att göra.

Möjligheterna att tillämpa den kinesiska som du lärt dig under dagen blir färre. Med din värdfamilj blir detta annorlunda. Möjligheterna att använda din kinesiska kommer att infinna sig varje sekund under dagen. Få ut det mesta av den möjligheten och omfamna den kinesiska kulturen.

Priser för detta program (kinesisk yuan)

Varaktighet Pris i CNY
1 vecka 1 467
2 veckor 2 849
3 veckor 4 149
4 veckor 5 371
5 veckor 6 518
6 veckor 7 594
7 veckor 8 602
8 veckor 9 544
9 veckor 10 425
10 veckor 11 246
11 veckor 12 010
12 veckor 12 720
13-52 veckor 1 060 / vecka
extra natt 236 / natt

Priserna i tabellen visas i kinesisk valuta (kinesisk yuan).

Du kan bo hos en värdfamilj där du lär ut engelska från en vecka upp till 52 veckor.

I priset ingår frukost, middag, WiFi, kostnad för alla hushållsräkningar, tillgång till badrum, vardagsrum och kök.

Om du har några frågor är du välkommen att kontakta oss.

FAQ

Kommer min familj att tala engelska?
Generellt talas inte engelska i Kina. Men eftersom du undervisar engelska till en familjemedlem kommer det troligtvis att finnas en familjemedlem som kan tala lite engelska. När du bokar din kurs skickar vi ett registreringsformulär där vi tar reda på hur mycket engelska du vill att din familj ska tala. När vi matchar dig med en familj tar vi så gott det går hänsyn till detta önskemål.

Hur väljer ni ut era värdfamiljer?
Våra värdfamiljer är juvelerna i LTL-kronan som vi värnar om och vårdar väl. Sedan LTL bildades för över ett decennium sedan har vi lärt oss mycket om värdfamiljer och hur vi väljer de bästa möjliga. Familjer accepteras inte hur som helst så fort vi får en ansökan och familjer registrerar sig inte heller för att tjäna snabba pengar. Både vi och dem brinner för att lära utlänningar kinesiska och dela med oss av kinesisk kultur. När vi väljer ut potentiella familjer ser vi till att vi tillbringar mycket tid med dem så att båda parter lär känna varandra. Vi har haft många hjärtvärmande berättelser genom åren av studenter och familjer som fått vänner för livet. CCTV dokumenterade faktiskt vårt värdfamiljsprogram med en elev och du kan se TV-dokumentären här. Om du är intresserad är detta ett måste att titta på.

Kan jag tvätta mina kläder när jag bor hos värdfamilj?
Naturligtvis har du full tillgång till alla faciliteter för tvätt.

När det gäller sängkläder, måste jag ta med något?
Nej, du behöver inte ta med någonting. Din värdfamilj har lakan, täcke och kuddar som alla är tillhandahållna till dig när du anländer.

Ska jag ta med en gåva till familjen från mitt hemland?
Du måste inte göra det, men det kommer säkert att uppskattas om du gör det. Relationer i Kina är verkligen ganska viktiga så det är en god sed och möjlighet att inleda en god relation med din värdfamilj redan från början.

Kan jag ta med någon hem för att stanna över natten med mig?
Du kommer inte att kunna ta med någon annan hem trots att Shanghai är en mycket mer öppen stad än många områden i Kina. Kulturellt är detta inte en acceptabel sak att göra.

När är middagtiden i Kina?
Generellt sett kan du förvänta dig middag mellan 18:30 och 19:30. Varje dag kan du njuta av något annorlunda som inkluderar grönsaker, kött och ris eller nudlar. Om du har några dietkrav, vänligen tala med oss innan så att vi kan placera dig med rätt familj.

Ställ oss en fråga!
 • LTL Avatar Johan Brandal
  Johan Brandal, Student Advisor

  Välkommen till LTL Mandarin School!

  Hur kan jag hjälpa dig?
  captcha