Lägenheter i Peking

Våra lägenheter i Peking ligger bara 30 minuters restid från skolan i ett modernt bostadskomplex intill tunnelbanan, delat med lokala kinesiska studenter. Det är ett fantastiskt budgetalternativ som erbjuder maximalt frihet.

Inuti komplexet finns ett gym, en pool, matbutik och flera olika restauranger. Det kinesiska medie- och kommunikationsuniversitetet ligger tvärs över gatan och att ta dig till LTL-skolan kommer alltid att vara enkelt och bekvämt.

Studiolägenhet bostadsyta i Peking

 • Fullständig frihet
 • Bredvid tunnelbanan
 • Kinesiska lägenhetskamrater
 • Säkert och bekvämt
 • 4 tunnelbanestationer till skolan
 • Mycket prisvärt och flexibelt
 • Bekvämt

  Bekvämt

  Bekvämligheter - Allt lättillgängligt från din delade lägenhet

  Kommunikationer - Ligger nära tunnelbanan för att komma till skolan

  Njut av självständighet - Kom och gå som du vill

  Registrering - Hyresvärdinna hjälper dig att registrera dig hos polisen

 • Studiolägenheter

  Studiolägenheter

  Frihet - Ditt eget badrum och kök att använda när du önskar

  Stora - Minst 35 kvadratmeter i storlek

  Bekvämt - Inom gång- / cykelavstånd från LTL-skolan

  Möblerat - Bra kvalitet som vi regelbundet kontrollerar

 • Kollektiv känsla

  Kollektiv känsla

  Kinesiska vänner - Bli vän med dina lägenheterskamrater

  Säkerhet - Vi kontrollerar och inspekterar alla lägenheter

  Område - Alla är vänliga, du kommer att känna dig trygg och hemma

 • Flexibilitet med LTL

  Flexibilitet med LTL

  Ekonomi eller standard - Boka enligt din budget

  Liten eller stor - Du bestämmer storleken på det rum du vill bo i

  Anländ när du vill - Vi kan hjälpa dig dygnet runt

LTL Lägenheter

Vi har 5 olika alternativ för lägenhetsboende i Peking, enligt följande:

Typ av lägenhet Standard litet rum Standard stort rum Studiolägenhet
Gemensamt utrymme N/A
Kök
Privat badrum
Delat badrum
Privat lägenhet

Studiolägenheter i Peking

Badrum i vår lägenhet i Peking
Badrum i vår lägenhet i Peking

Våra studiolägenheter i Peking erbjuder möjligheten till en egen lägenhet helt för dig själv (eller kanske två av er som hyr platsen tillsammans). Alla lägenheter är belägna i ett säkert område med säkerhets- och receptionsservice dygnet runt. Området är mycket bekvämt med platser att äta, butiker och stormarknader i närheten. Cirka 15 minuters bussresa eller cykeltur till skolan eller runt 30 minuters gångväg.

Elektricitet, värme, wifi och vatten för studiolägenheten ingår i priserna nedan.

Även om våra studiolägenheter är väldigt bekväma, bör du vara medveten om att kinesiska lägenheter skiljer sig i standard och layout fråm vad du kanske är van vid. Vi kan gärna hjälpa dig att komma i kontakt med några av studenterna som har bott i studiolägenheterna tidigare om du vill höra om deras upplevelser. Vi kan också skicka fler bilder på lägenheterna på begäran.

OBS – Elever kan endast boka en av våra studiolägenheter i kombination med ett program för att studera kinesiska hos LTL i Kina. Kontakta oss för att få mer information om de olika alternativen och för att prata om vad du vill boka.

Priser (kinesiska Yuan)

Varaktighet Standard litet rum Standard stort rum Studiolägenhet
1 vecka 1 913 2 434 4 057
2 veckor 3 714 4 727 7 879
3 veckor 5 409 6 884 11 474
4 veckor 7 002 8 912 14 853
5 veckor 8 498 10 815 18 025
6 veckor 9 900 12 600 21 000
7 veckor 11 550 14 700 24 500
8 veckor 13 200 16 800 28 000
9 veckor 14 850 18 900 31 500
10 veckor 16 500 21 000 35 000
11 veckor 18 150 23 100 38 500
12 veckor 19 800 25 200 42 000
13-52 veckor 1 650 / vecka 2 100 / vecka 3 500 / vecka
extra natt 319 / natt 406 / natt 676 / natt

Du kan boka ett rum i en LTL-lägenhet i Peking så lång eller kort tid som du vill. I denna prislista finner du alla priser för de olika alternativen i förhållande till varaktighet av hyrestid som vi erbjuder:

inkluderar:

 • Säng, skrivbord och TV
 • Lakan och sängkläder
 • Alla räkningar utom luftkonditionering
 • Registrering hos polisen

FAQ

Vem släpper in mig?
Hyresvärdinnan gör detta. Om du är ny i Peking rekommenderar vi att du skaffar ett överlevnadspaket , som redan inkluderar flygplatsupphämtning. Om du redan är bekant med Peking finns det inget behov av ett överlevnadspaket, men att boka en flygplatsupphämtning är mycket användbart eftersom inte alla taxichaufförer känner till komplexet och det kan vara utmanande att navigera dig dit, särskilt efter en lång flygning. Google maps, liksom alla andra google-produkter, fungerar inte i Kina!

Talar hyresvärdinnan engelska?
Som man kan förvänta sig gör hon inte det – utanför expat-gettonna är det ingen i Kina som talar engelska. Hon är dock väldigt van vid att ta hand om våra studenter, som i många fall inte talar någon mandarin alls, eller väldigt lite mandarin när de anländer, så, oroa dig inte för inflyttningen. Att ha en ordboksapp som Pleco installerad på din telefon kan vara till hjälp. Hon kommer också att presentera dig för andra LTL-studenter som bor i samma komplex som kan hjälpa till med översättning om du inte talar så mycket kinesiska än.

Om det är första gången du reser till Kina och du är en nybörjare på mandarin, kan du vara intresserad av att få ett litet försprång med att lära dig några av grunderna innan du anländer till Kina med hjälp av vår förberedelsekurs online.

När bör jag anlända?
För en smidig och avslappnad ankomst, vänligen boka ett flyg som anländer till Peking mellan 11 och 18 på söndagen innan du startar din kurs i mandarin. Med tullar, bagagekontroller och potentiella förseningar i trafiken tar det cirka två till tre timmar att komma till lägenheterna efter landning. Du kan naturligtvis också checka in på natten, men alla banker, butiker etc. kommer att vara stängda och att anlända mycket sent i ett land som Kina kan vara lite stressande. Det är möjligt att anlända på lördagen också, men det betyder att det kommer att vara två dagar tills du kan komma till skolan. Även om vi finns tillgängliga för nödsituationer och stöd dygnet runt via telefon, blir du tvungen att vänta till måndag för att få hjälp med vardagslivet och att komma till rätta i Kina, på så vis är det inte idealiskt.

Finns det fler bilder?
Naturligtvis finns det. Titta gärna i vårt fotogalleri för delade lägenheter
Ligger lägenheterna i ett område bland lokalbefolkning eller mycket västerlänningar?
Hos LTL tror vi verkligen på immersion och vi valde med avsikt en mycket kinesisk del av staden för våra delade lägenheter. Det bor väldigt få utlänningar i komplexet och du kommer att ha många möjligheter att öva på din kinesiska i området.

Kommer jag att få vänner?
Till skillnad från hur det kanske är i många andra länder behandlar kineser ofta delade lägenheter främst som ett gemensamt hyresavtal och mindre som en möjlighet att få vänner. Så även om det naturligtvis är möjligt att träffa andra människor som bor i lägenheterna, är det relativt få människor som byggt starka relationer med sina lägenhetsvänner. Om du vill träffa kinesiska vänner och fördjupa dig i kinesisk kultur kan det vara en god idé att bo hos en värdfamilj eller skaffa ett kontaktpaket .

Hur kommer jag till skolan?
På din första dag kanske du antingen reser ensam eller med andra LTL-studenter till skolan. Om du inte vet vägen, beräkna gärna lite extra tid när du tar dig till skolan första dagen, eftersom det kan ta dig ett tag att lära dig att navigera i tunnelbanan och hitta fram. Precis som med alla andra google-produkter fungerar inte google maps i Kina utan VPN. Hyresvärdinnan kommer dock att försöka presentera dig för andra LTL-studenter i komplexet som kan hjälpa dig. Du kommer naturligtvis att få en karta med instruktioner om hur du kommer till skolan från oss innan du anländer till Kina.

Vem städar?
Du kommer att ansvara för att städa ditt eget rum. Medan hyresvärdinnan städar gemensamma toaletter och områden såväl som ditt rum innan du anländer, är det viktigt att notera att hygienstandarder i kinesiska studentboenden kanske inte är samma som din egen hygienstandard. Om du bokade ett litet rum, gäller detta framför allt när det kommer till badrummet. De delade lägenheterna är ett bra budgetalternativ, säkert, bekvämt, nära skolan och med mycket flexibilitet, men lägenhetens kvalitet och renlighet är enligt lokala kinesiska studentstandarder. Om du är väldigt noggrann med städning till exempel i ditt badrum kan det vara en bra idé att välja det stora rummet med eget badrum. Om du är renhetsentusiast och lätt besväras av små mängder smuts kan det vara värt att överväga att bo hos en värdfamilj eller i en lägenhet med service i stället.

Hur kan jag tvätta kläder?
Du har tillgång till en tvättmaskin som du kan använda gratis.

Ställ oss en fråga!
 • LTL Avatar Brendan Ryan
  Brendan Ryan , Student Advisor

  Välkommen till LTL Mandarin School!

  Hur kan jag hjälpa dig?